HØY KVALITET, RASK LEVERING, LAV PRIS
bilderedigering
HØY KVALITET, RASK LEVERING, LAV PRIS
bilderedigering

lorem

ipsum

25
dolor
sit
LOREM IPSUM
Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

lorem ipsum
Bilderedigering

pholio - fleksible redigeringsvalg

I Pholio kan du velge om du ønsker å redigere bildene dine selv, benytte deg av en selvvalgt ekstern redigeringsleverandør* eller benytte Pholio sin egen fotodesk.

Vår profesjonelle fotodesk leverer bilderedigering i høy kvalitet, med rask leveringstid og til gode priser. Vi tilpasser stil og uttrykk etter dine ønsker!

* Tilkobling av en ekstern redigeringsleverandør er kostnadsfritt for både deg og redigeringsleverandøren, men forutsetter at redigeringsleverandøren er villig til å knytte seg til arbeidsflyten i Pholio.

høy kvalitet

Vårt redigeringsteam har høyt fokus på kvalitet. Før du mottar bildene passerer leveransen en ekstra kontrollsjekk for å sikre et best mulig resultat. Skulle du likevel være misfornøyd med noe, kan du enkelt sende bildene i retur for utbedringer uten ekstra kostnad.

Høy kvalitet
Pholio - et komplett systemverktoy!

redigering tilpasset dine ønsker

Ved oppstart tar vi en skikkelig gjennomgang og lager en god brief for hvordan du ønsker at bildene dine skal redigeres. I tillegg har du mulighet til å gi supplerende spesifikasjoner for hvert oppdrag og enkeltbilder.

Pholio - et komplett systemverktoy!

la kundene dine slippe å vente på bildene

Ved opplasting innen midnatt, leveres de ferdig redigerte bildene innen 14.00 påfølgende virkedag. Skulle det være behov for en hasteleveranse, kan vi levere bildene innen 4 timer mot et tillegg i pris.

Har du en hektisk hverdag med mange oppdrag? Vi kan tilby automatisk levering av bildene til dine kunder uten ekstra kostnad.

Høy kvalitet

gode pris- og betalingsvilkår

Dersom du benytter vår fotodesk sender vi en samlet faktura for alle dine tjenester fra Pholio månedlig. Enkelt og oversiktlig for din del, samtidig som du slipper å ta høyde for valutakurser og fordyrende gebyr ved utenlandsbetaling.

11,-
(NOK eks.mva.)

Enkelteksponeringer
Sammedagslevering (6 timer) 15,- (NOK eks. mva.)

13,-
(NOK eks. mva.)

Flereksponeringer
Sammedagslevering (6 timer) 19,- (NOK eks. mva.)

tilleggstjenester

Dag til natt/kveld

Skap kveldsstemning og atmosfære i bildene du har tatt på dagtid. Vi tilpasser himmel, eksponering/kontrast og lysetter lamper og lykter for å skape en autentisk atomsfære.

Pris pr stk: 80,- (NOK eks. mva)

Virtuell møblering

Skap liv i tommer rom med digital møblering. Vi har et svært bredt utvalg i møbler og stiler, slik at du kan få møbleringen akkurat slik du ønsker..

Pris pr stk: 200,- (NOK eks. mva)
Korrigering: 100,- (NOK eks. mva)

Virtuell renovering

Vis boligens potensiale med digital renovering. Vi tilpasser flater, innredning, møbler og interiør slik at du kan vise mulighetene som ligger i objektet.

Pris pr stk: 260,- (NOK eks. mva)
Korrigering: 130,- (NOK eks. mva)

kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre redigeringstjenester og kanskje prøve et gratis testoppdrag?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

   

(+47) 72 90 90 77

   

post@pholio.no

Pholio for store og små!
Pholio for store og små!