velkommen til Pholio

Fyll inn dine firmaopplysninger, og vi vil starte arbeidet med å sette opp din Pholio-konto så raskt vi har anledning. Opprettelsen av kontoen gjøres manuelt fra vår side, da enkelte av våre moduler krever manuell behandling.

Vi holder deg fortløpende orientert om prosessen. Skulle du ha noen spørsmål til din registering, er det bare å ta kontakt!

Copyright © Pholio AS

1/6Ditt firma

Orgnr valideres ved innsending, og må være gyldig.

2/6Ditt firma

Anbefalt størrelse er 400 px (bredde) x 160 px (høyde). Logo for lys bakgrunn brukes på gallerisiden som sendes til kundene ved ferdigstilling.

Anbefalt størrelse er 400 px (bredde) x 160 px (høyde). Logo for mørk bakgrunn brukes i bekreftelser som sendes til kundene underveis i prosessen.

3/6administrator

Etter at din Pholio-konto er aktivert, kan du legge til flere brukere, både som administratorer og fotografbrukere.

4/6redigering

Dersom din leverandør ikke er tilknyttet Pholio allerede, vil vi kontakte det aktuelle retusjforetaket for opprettelse av retusjleverandør-konto (kostnadsfritt).

5/6faktura

Du vil bli kontaktet av en medarbeider fra SVEA for gjennomgang av fakturamodulen. Oppkobling mot fakturamodulen er kostandsfritt, men krever en egen fakturakjøp-avtale med SVEA.

geografi

Ved å angi hvilke fylker du leverer oppdrag i, vil vi kunne sette opp et mer treffsikkert adressesøk når bestillinger legges inn både av deg og dine kunder.

volum

Ved å oppgi et overslag over hvor mange oppdrag du har årlig, er det lettere for oss å planlegge volum og trafikk på våre servere.

6/6bekreftelse

Etter at du har sendt registreringen din vil vi sette opp kontoen manuelt basert på dine preferanser. Straks kontoen er operativ vil du motta en e-post med informasjon om hvordan du kommer i gang med Pholio.